top of page

Frequently Asked Questions

 • Hva er en FAQ-seksjon? (Demo)
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om bedriften din som "Hvor frakter dere til?", "Hva er åpningstidene deres?" eller "Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?". FAQ-seksjonen er en flott måte å hjelpe folk på å navigere på nettstedet ditt og kan til og med bidra til å forbedre nettstedets SEO.
 • Kan jeg sette inn et bilde, en video eller en gif i FAQ?
  Ja. Følg disse trinnene for å legge til media: Gå inn i appinnstillinger Klikk på Administrer FAQ Opprett, eller velg spørsmålet du vil legge medier til i Når du redigerer svaret ditt, klikker du på video-, bilde- eller GIF-ikonet Legg til media fra biblioteket ditt og lagre.
 • Hvordan legger jeg til et nytt spørsmål og svar? (Demo)
  For å legge til en ny FAQ kan du følge disse trinnene: Klikk på "Administrer FAQ"-knappen Fra nettstedets dashbord klikker du på "Legg til ny" og velger deretter "Spørsmål og svar" Hvert nye spørsmål og svar skal tildeles en kategori Lagre og publiser. Du kan alltid redigere FAQ-spørsmålene, omorganisere dem og velge andre kategorier.
 • Hvordan redigerer eller fjerner jeg tittelen "FAQ"? (Demo)
  Du kan redigere tittelen fra Innstillinger-fanen i appen. Hvis du ikke vil vise tittelen, kan du deaktivere den under "Info som skal vises".
bottom of page